"ПЕРУН" София, кв."Банишора" бл.39А
тел.02/832 49 28, факс. 02/832 00 63
GSM 0889 62 68 27, 0888 415 372,
e-mail:perun@dir.bg и py_perun@abv.bg

Превключватели


18.09.2020

Устройствата, които предлагаме са произведени от steute Technologies GmbH и K.A. Schmersal GmbH. Отличават се с високо качество, прецизност и дълъг експлотационен живот при тежки условия на работа. Използуват се за общо промишлени цели, несвързани с осигуряването на безопасността.

С продуктите на  steute- педали за управление, позиционни превключватели с различни активатори, индуктивни и магнитни сензори, въжени изключватели, изключватели за изместване на транспортни ленти,  командни устройства и други можете да се запознаете от https://www.steute.com/en/automation/products.html.

Безжичните радио-командни устройства, производство наsteute са представени вhttps://www.steute.com/en/wireless/products.html. Гамата включвапревключватели, педали за управление, дръжки за управление на предпазни врати, бутониери, въжени изключватели, оптични, магнитни и индуктивни сензори, приемници и повторители на радио сигнал.

С предлаганите от Schmersal бутони за управление, позиционни превключватели с различни активатори, въжени изключватели, изключватели за изместване на транспортни ленти, ротационни гърбични изключватели,педали за управление, магнитни и индуктивни сензори можете да се запознаете отhttps://products.schmersal.com/en_US/category/2413/automation-technology .

Pizzato Elettrica е най-голeмият италиански производител на позиционни и крайни изключватели. Благодарение на големия опит в конструирането и производството, както и използването на най-новите научни и технологични разработки, продуктите на PIZZATO ELETTRICA се отличават с високо качество и надеждност при експлоатация.  С производствената програма и технически данни на различните позиционни превключватели можете да се запознаете отhttps://www.pizzato.com/en/catalog/position-switches/, а с богатата гама на бутони за управление, контактни блокове, индикаторни модули, бутониери и педали за управление- от https://www.pizzato.com/en/catalog/human-machine-interface/