"ПЕРУН" София, кв."Банишора" бл.39А
тел.02/832 49 28, факс. 02/832 00 63
GSM 0889 62 68 27, 0888 415 372,
e-mail:perun@dir.bg и py_perun@abv.bg

Взривозащитени (Ех) устройства и устройства в екстремално изпълнение


18.09.2020

steute Technologies GmbH&Co.Kg  е фирма, основана в 1961 година в Германия. Специализирана е в конструирането и производството на висококачествени електро-механични и електронни устройства в екстремално (за температури до -60ºС) и взривозащитено (Ех) изпълнение.

В [https://www.steute.com/en/extreme/products.html] ще намерите информация за произвежданите продукти във взривозащитено изпълнение-безжични устройства за управление; устройства за безопасност- позиционни превключватели за контрол на състоянието на предпазни врати; превключватели, магнитни сензори и блокиращи соленоиди за предпазни врати; бутони; педали за управление; аварийни въжени изключватели; изключватели за изместване на транспортни ленти.

В пълният каталог на K.A.SCHMERSAL GmbH&Co.Kg, съдържащ информация за: взривозащитени превключватели с активатор за контрол на състоянието на предпазни врати, соленоидни блокировки за предпазни врати, крайни и позиционни превключватели, магнитни сензори, аварийни въжени изключватели и изключватели за контрол на изместването на транспортни ленти, електронни контролни релета и модули за безопасност.[ https://products.schmersal.com/en_US/category/2414/devices-for-ex-zones]

С пълният каталог за взривозащитени устройства  на Pizzato Elettrica S.r.l. можете да се запознаете от интернет страницата на фирмата [https://www.pizzato.com].